Over ons

Dit zijn wij!

Het Nevelhorsttoernooi, een evenement dat gedreven wordt door de passie en inzet van een groep toegewijde vrijwilligers van voetbalclub D.V.C.’26 in Didam. Al meer dan twee decennia lang vormen wij het kloppende hart achter dit bruisende evenement, dat jaarlijks meer dan 800 enthousiaste bezoekers uit Nederland, Duitsland en België trekt.

Wat ooit begon als een bescheiden idee, is uitgegroeid tot een niet te missen 7×7 voetbaltoernooi dat de voetbalfanaat samenbrengt en de sportieve geest viert. Onze vrijwilligers, met hun onvermoeibare inzet en onvoorwaardelijke toewijding, werken het hele jaar door om ervoor te zorgen dat elke editie van het Nevelhorsttoernooi een onvergetelijke ervaring wordt voor deelnemers en toeschouwers.

Maar het Nevelhorsttoernooi is meer dan alleen voetbal. Het is een feest van verbondenheid en gezelligheid, met verschillende feestavonden en activiteiten die nieuwe vriendschappen smeden. Het is een moment waarop mensen samenkomen, niet alleen om te strijden op het veld, maar ook om te genieten van de warme sfeer die ons evenement kenmerkt.

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: het Nevelhorsttoernooi tot een hoogtepunt maken in de lokale en internationale sportkalender, een evenement waar mensen reikhalzend naar uitkijken en waar herinneringen worden gemaakt die een leven lang meegaan. Dankzij de onvermoeibare inzet van onze vrijwilligers en de onvoorwaardelijke steun van onze club, blijft het Nevelhorsttoernooi jaar na jaar een groot succes.