Toernooi

Helaas zijn we op dit moment uitverkocht voor ons toernooi. Maar geen zorgen, dit betekent alleen maar dat we een geweldige tijd tegemoet gaan! Blijf onze website in de gaten houden voor updates en informatie over ons evenement in 2025. Mis het niet – we kijken ernaar uit om je dan te verwelkomen voor een onvergetelijke ervaring!

Bij ons draait alles om 7×7! In ons sprankelende toernooi verwelkomen we teams met minimaal 10 deelnemers per team. Of je nu een doorgewinterde speler bent of een echte kelderklasse kampioen, er is altijd ruimte voor jou en je team om mee te doen aan de actie.

Op zaterdag gaan de spanning en het enthousiasme van start met onze poulewedstrijden. Teams zullen strijden op het veld, met elke wedstrijd die een stap dichter bij glorie brengt. Zondag bereikt het toernooi een hoogtepunt met de finales! De beste teams zullen tegen elkaar uitkomen, elke pass, elke sprint en elke goal brengt hen dichter bij de felbegeerde titel.

Bij ons toernooi worden de poules ingedeeld op basis van de districtsklasse. Dit zorgt voor een eerlijke en gelijkwaardige competitie, waar teams van vergelijkbaar niveau tegen elkaar strijden. Door deze indeling kunnen teams zich meten aan anderen van hun eigen kaliber, wat zorgt voor spannende en uitdagende wedstrijden.

Onze wedstrijden duren 20 minuten, waardoor elke seconde van actie van cruciaal belang is.

De minimum leeftijd voor deelnemers is 18 jaar.

Toeschouwers zijn welkom! Kom en geniet van het voetbalspektakel!

Voor de teams zijn er kleedkamers met douches beschikbaar, zodat ze zich kunnen voorbereiden en opfrissen voor en na de wedstrijden.

Party!

Sta klaar om je weekend te beginnen met een knal! Onze PRE-PARTY trapt af op vrijdag om 20:30 uur, met niemand minder dan DJ Remy Branta die de beats laat knallen en de dansvloer laat schudden. Maar wacht, er is meer! We zetten een megascherm op waarop je live kunt genieten van het Nederlandse elftal terwijl ze de strijd aangaan. Mis deze explosieve avond vol muziek, voetbal en feestvreugde niet!

Bereid je voor op de ultieme feestervaring tijdens onze MEGA-PARTY op zaterdag! Nadat alle teams hebben gestreden voor een plek in de finale, begint om 20:30 uur het echte feest. DJames neemt de draaitafels over en laat je dansen tot in de vroege uurtjes met zijn onweerstaanbare beats. Maar dat is nog niet alles! We hebben een speciale traktatie voor je: de getalenteerde zangeres Christyn, bekend van de hit “Jouw Liefste Wens”, zal het podium betreden en je betoveren met haar betoverende stem. Mis dit sensationele feest niet – het wordt een avond om nooit te vergeten!

Op zondag op het terras is het feest compleet! We verwelkomen niemand minder dan de fantastische DJ, zanger en entertainer Henri van Vossen om de finale een extra dosis gezelligheid te geven. Zijn energieke optreden zal het terrein laten bruisen van plezier en opwinding. En zodra de kampioen gekroond is, barst het echte feest los! Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol dans en viering tot in de late uurtjes. Dit wordt het hoogtepunt van het toernooi dat je niet wilt missen!

Ben je geen deelnemer aan het toernooi, maar wil je toch de feestavond bijwonen? Geen zorgen! Je kunt tickets kopen via de link op onze website. Bereid je voor op een avond vol entertainment, muziek en gezelligheid terwijl we samen de winnaars vieren en feesten tot in de late uurtjes. Mis dit niet – haal nu je tickets en maak je klaar voor een onvergetelijke avond!

Locatie en bereikbaarheid

Stap binnen in de voetbalwereld van het Nevelhorsttoernooi op Sportpark De Nevelhorst, strategisch gelegen naast de bruisende A12 en de betoverende recreatieplas in het hart van Didam! Hier komen passie voor voetbal en gezelligheid samen voor een onvergetelijke ervaring. Met velden die wachten om bespeeld te worden en een sfeer die bruist van energie, belooft Sportpark De Nevelhorst een spektakel te zijn voor zowel spelers als toeschouwers. Maak je klaar om te schitteren op ons veld, omringd door de betoverende ambiance van de Nevelhorst. Dit wordt een toernooi om nooit te vergeten!

D.V.C.’26 Didam

Vincwijcweg 12, 6941 RG Didam

Naast onze festivalcamping hebben we een handige parkeerplaats beschikbaar voor al onze gasten. We willen je vriendelijk verzoeken om niet langs de weg te parkeren, maar gebruik te maken van onze parkeergelegenheid om de doorstroming en veiligheid te waarborgen.

Bij de ingang van de camping hebben we ook een speciale laad- en losplek voor het gemakkelijk in- en uitladen van bagage en andere benodigdheden. Zo zorgen we ervoor dat je verblijf bij ons zo soepel en plezierig mogelijk verloopt. Bedankt voor je medewerking!

Goed nieuws voor onze gasten die met de trein willen komen! Het treinstation in Didam biedt een handige optie om ons evenement te bereiken. Laat ons weten wanneer je aankomt door contact op te nemen met onze contactpersoon, en wij regelen graag een ophaalservice met onze shuttle. Zo kun je zonder gedoe en stress bij ons evenement aankomen en direct van de festiviteiten genieten. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Camping

Voor elk team is er een eigen legertent aanwezig. 

Op onze festivalcamping zijn er voldoende toiletten beschikbaar, en we zorgen voor stroomvoorziening zodat je elektronische apparaten kunt opladen. Vergeet niet om zelf een verlengkabel mee te nemen, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de stroomvoorzieningen op de camping.

Je mag je eigen eten en drinken meenemen naar onze festivalcamping, maar we vragen je vriendelijk om dranken in plastic of blik mee te nemen, omdat glazen voorwerpen niet zijn toegestaan op het terrein. Glaswerk wordt ingenomen bij de toegangscontrole van de camping en wordt niet geretourneerd. Zo kunnen we de veiligheid van alle festivalgangers waarborgen en ervoor zorgen dat iedereen kan genieten van een geweldige tijd op ons evenement.

Op onze festivalcamping wordt strikte toegangscontrole gehanteerd om de veiligheid en het welzijn van alle kampeerders te waarborgen. Toegang tot de camping wordt alleen verleend aan mensen met een geldig campingbandje. Dit bandje is essentieel voor het betreden van het campingterrein en wordt verstrekt bij registratie of check-in.

Daarnaast hebben we 24/7 beveiliging aanwezig op de camping, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je verblijf. Onze beveiligingsmedewerkers zorgen voor een veilige omgeving en zijn altijd beschikbaar om te helpen bij eventuele vragen of problemen.

Op deze manier streven we ernaar om een veilige en gastvrije omgeving te creëren waar iedereen zich thuis kan voelen tijdens ons toernooi.

De check-in voor onze festivalcamping begint op vrijdag vanaf 14:00 uur. Dit is het moment waarop je je kunt registreren en je campingbandje kunt ophalen, zodat je kunt beginnen aan een onvergetelijk weekend vol muziek, plezier en avontuur. Zorg ervoor dat je op tijd bent, zodat je geen minuut van Het toernooi hoeft te missen!

Op onze festivalcamping kun je genieten van verfrissend koud bier dat te koop is! Voor slechts 11 munten kun je 18 blikken bier krijgen. Dit speciale aanbod is exclusief beschikbaar op de camping en mag alleen daar worden genuttigd.

Dus kom langs bij onze drankstand en haal je voorraad bier voor een geweldige tijd op de camping! Vergeet niet om je campingbandje te dragen, want dit aanbod is alleen geldig voor geregistreerde kampeerders. Laat het feest beginnen!

Eten en Drinken

Let op: alle consumpties dienen te worden betaald met munten. Deze zijn zowel contant als met pin te koop op het terrein. Zorg ervoor dat je voldoende munten bij je hebt om te genieten van al het lekkers dat ons evenement te bieden heeft.

Voor alle deelnemers staat er een ontbijtbuffet klaar op zaterdag- en zondagochtend, zodat je met een goede bodem aan je dag kunt beginnen. De exacte tijden van het buffet worden later nog bekendgemaakt, dus houd onze updates in de gaten. Start je dag vol energie en vitaliteit met een heerlijk ontbijt, zodat je klaar bent om alles te geven op het veld!

Op zaterdagavond staat er een smaakvol dinerbuffet op het menu! Maak vooraf een keuze uit onze verrukkelijke gerechten voor slechts 9 euro per persoon. Klik hier meer informatie en om je keuze door te geven.

Op het terrein zijn er diverse barren aanwezig waar je terecht kunt voor een verfrissend drankje. En als je echt wilt genieten, kun je ook een tray van 18 blikken halen voor slechts 11 munten! Houd er wel rekening mee dat deze speciale aanbieding alleen geldt voor consumptie op de camping. Dus sla je slag en geniet van een gezellige tijd met vrienden en medekampeerders!

Tijdens het toernooi is er goed nieuws voor de hongerigen: een frietwagen staat voor je klaar! Laad jezelf op tussen de wedstrijden door met heerlijke, knapperige frietjes en andere smakelijke snacks. Kom en ontdek de smaakexplosie van onze frietwagen en tank bij voor de volgende match!

Kosten

Doe mee aan ons Internationale toernooi en maak je klaar voor een onvergetelijk weekend vol plezier! Deelname aan het toernooi kost slechts 90 euro per persoon, inclusief alles wat je nodig hebt voor een geweldige ervaring. Het minimale aantal deelnemers is 10 personen.

Wat krijg je allemaal voor deze prijs? Nou, alles wat je nodig hebt! Dit omvat deelname aan het toernooi zelf, een kampeerplek inclusief tent, tickets voor de avondfeesten en een heerlijk ontbijt op zaterdag en zondagochtend. Een complete ervaring waar je geen nee tegen kunt zeggen!

Wil je liever niet kamperen en ontbijten? Geen probleem! Je kunt ook deelnemen aan het toernooi zonder camping en ontbijt voor slechts 40 euro per persoon. Wat je ook kiest, we verzekeren je dat het een weekend wordt om nooit te vergeten!

Als onderdeel van ons beleid vragen we elk team een borg van 100 euro te betalen. Deze borg wordt binnen twee weken na het evenement volledig terugbetaald, op voorwaarde dat de tent binnen en rondom schoon en leeg wordt achtergelaten. We waarderen jullie medewerking bij het behouden van de netheid van ons terrein en kijken ernaar uit om de borg snel aan jullie terug te geven. Bedankt voor jullie begrip en samenwerking!

Bij inschrijving voor ons toernooi vragen we een aanbetaling van 250 euro om je plek te reserveren. Het resterende bedrag dient uiterlijk twee weken voor aanvang van het toernooi te worden voldaan.

We begrijpen dat teams kunnen veranderen of groeien na de inschrijving. Daarom is het mogelijk om later nog extra spelers aan te melden. We vragen je vriendelijk om deze wijzigingen tijdig door te geven, zodat we alles soepel kunnen organiseren.

Bedankt voor je inschrijving en we kijken ernaar uit je te verwelkomen op ons toernooi!